Team Zorgkapjes.nl

Isolde Debrabandere - Liz'Amore

Isolde Debrabandere - Liz'Amore

Productie en ontwerp

Hallo! Ik ben Isolde Debrabandere, 53 jaar en ik woon samen met Jeroen in Zevenbergen. Daar heb ik sinds oktober 2019 een eigen bruidsmodewinkel, die vernoemd is naar mijn kleinkind: Liz’Amore Bruidsmode. Toen ik zag dat er een dreigend tekort was aan mondkapjes besloot ik om het roer tijdelijk om te gooien. Als coupeuse met jarenlange ervaring was het idee zo geboren. Dit gaan we samen oplossen!

Website

Annemijn Beck

Annemijn Beck

Productie

Hoi, ik ben Annemijn, 33 jaar en woon in Etten-Leur met mijn zoontje Jelle. Heb een sociale onderneming waarbij we samen met onze partners duurzame arbeidsrelaties creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze crisis is heftig en ik wil wat bijdragen, met dit top team en jullie hulp gaan we impact maken! Let’s do it!

Anique IJperlaar

Anique IJperlaar

Productie

Anique IJpelaar, 31 jaar oud, woon in Tilburg en een achtergrond in B2B Marketing en Communicatie. Werkzaam voor een internationaal opererende organisatie, binnen een tak met (sanitaire) hygiëne als core business is het niet ondenkbaar dat ik me betrokken voel in deze bizarre situatie waarin we wereldwijd op hoog tempo in terecht gekomen zijn. Met deze energieke en inspirerende club mensen kunnen we echt een impact maken en iets betekenen. Help je mee?

Adrienne van den Eijnden

Adrienne van den Eijnden

Productie en ontwerp

Ik heb 10 jaar in Azië gewoond met man en gezin voor zijn werk. Sinds 1998 in breda gaan wonen. Ben inmiddels 30 jaar fotograaf voor reportages, school en familie foto’s.

Annemarie Vissers - Anne-Marry Project Support

Annemarie Vissers - Anne-Marry Project Support

Coördinator

Mijn naam is Annemarie Vissers, ik ben moeder van 3 geweldige pubermeiden en kom uit omgeving Breda.Als projectcoördinator bij Anne-Marry Project Support help ik bedrijven met het professionaliseren van hun interne organisatie. Nu zet ik mijn organisatietalent in om vraag en aanbod van mondkapjes te coördineren voor zorgkapjes.nl.

Website

Iris Langras-van Kessel

Iris Langras-van Kessel

Coordinator

Hi, ik ben Iris, 33 jaar en woon in Ulvenhout. Samen met dit geweldige team gaan wij ervoor zorgen dat er zorgkapjes komen voor de mensen die juist voor ons zorgen wanneer nodig! De mensen in de frontlinie waar we niet zonder kunnen. Ik zal me voornamelijk richten op de communicatie, media en backoffice taken. Naast dit ben ik eigenaar van Trotse Mama’s & LK Breda en zelf ook moeder van twee ondeugende draakjes die me lekker de hele dag, en nacht, bezig houden.

Website

Jeroen Bazuin

Jeroen Bazuin

Communicatie en Media

Jeroen Bazuin, 36 jaar en samen met mijn vriendin Isolde woon ik in Zevenbergen. In het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor IT, business development en innovatie bij DLR Adviesgroep in Berkel en Rodenrijs. Het door Isolde geïnitieerde idee om vrijwillig mondkapjes te maken inspireert velen, waaronder mijzelf. Als #TeamZorgkapjes doen we er alles aan om zoveel mogelijk kwalitatief goede mondkapjes te produceren, en deze te krijgen op de plekken waar ze nodig zijn!

Boudewijn Pieters

Boudewijn Pieters

Materialen

Samen met het team zorgkapjes, willen wij een verschil maken in deze bizarre tijden. Ik ben Boudewijn Pieters , 36 jaar uit Zwijndrecht, en geef mijn vrije tijd om te zorgen dat we meer mondkapjes voor de zorg hebben, om zo een bijdrage te leveren om het Corona virus in te dammen! Help je mee!?!

Menno Pietersen

Menno Pietersen

Web designer & developer

Responsive web design, MOD CMS & UX specialist. Blockchain consultant, spreker, ex-flair-bartender en voormalig bouwkundige. Ik lever full-service web development en design met mijn bedrijf Any Screen Size, gestart heb in 2011. Help graag bedrijven het beste resultaat te krijgen online.

Website

Terug naar de homepage

© 2020 ZorgKapjes
Website vrijwillig gemaakt door: Any Screen Size | CMS systeem MODX | Hosting MODX Cloud